Champignon klimaat

Klimaatbeheersingssystemen en goed geïsoleerde kweekcellen zijn hoofdaspecten
voor de groei-omgeving en zal de kwaliteitsvoorwaarden bepalen van het kweken van paddenstoelen en exoten.

Daarom hebben we geprefabriceerde, eenvoudig te installeren en energiezuinige luchtbehandelingsunits, luchtdistributiesystemen en gebruikersvriendelijke klimaatcomputers ontwikkeld.

Compleetheid is een van de belangrijkste voordelen van ons klimaatbeheersingssysteem. U kunt er zeker van zijn dat het voorstel compleet is en dat de klimaatregeling is geoptimaliseerd om zo perfect aan te sluiten bij uw lokale situatie, die wij grondig analyseren.

De installatie van het klimaatbeheersingssysteem wordt ook voor u uit de handen genomen.
Klanten ontvangen ons klimaatsysteem montage-klaar, zodat alleen de leidingen nog aangesloten dienen te worden. Dit biedt kwekers het comfort om meteen weer aan het werk te gaan.

Het klimaatsysteem is onderhoudsvriendelijk. Inspectieluiken, specifieke filters en transparante of open sifons zijn geïmplementeerd om dit te ondersteunen. Dit voorkomt ook problemen, omdat ze eenvoudiger en sneller worden geïdentificeerd. We gaan pas weg als we 100% tevreden zijn met alle details om zo de beste groeiomstandigheden voor je paddenstoelen te garanderen.

Klimaatbeheersing is slechts een van de oplossingen die we onze klanten bieden, want we bieden ook machines, accessoires en technische engineering.

Contacteer ons

Contacteer ons:

Contacteer ons:

+31 (0)77 398 39 29
Paddenstoelen klimaat

Paddenstoelen klimaat

Klimaatbeheersingssystemen en goed geïsoleerde teeltruimtes zijn hoofdaspecten binnen uw teeltomgeving en bepalen de kwaliteitscondities van groeiende champignons. Daarom hebben we geprefabriceerde, eenvoudig te installeren en energiezuinige...

Lees meer
Compostering klimaat

Compostering klimaat

Composteren is de basis voor uw hele groeiproces. Je kunt de modernste champignonkwekerij hebben, maar met slechte compost kweek je nog steeds geen kwaliteitspaddenstoelen. Daarom is...

Lees meer
Exoten klimaat

Exoten klimaat

Wij geloven dat u moet werken met de meest optimale omstandigheden als u exotische paddenstoelen kweekt. Dit zorgt voor een maximaal rendement op uw investering,...

Lees meer
© Mush Comb 2024
Created by