Exoten

De volgende vier bekende champignons na de Agaricus bisporus zijn de oesterzwam, shiitake, eryngii en enoki. Dit omvat hoofdzakelijk de huidige exotische paddenstoelenmarkt.

Eens werden exoten beschouwd als te moeilijk om te bewerken, maar tegenwoordig worden ze ook commercieel gekweekt. In Europa zijn exoten exclusiever met interessante marges. Naast de voordelen voor de gezondheid, zijn exoten ook herontdekt door de culinaire gemeenschap vanwege hun legendarische smaak.

De geschiedenis van Mush Comb bestaat voornamelijk uit champignons, maar in 2015 waren we de eerste leverancier in de champignonindustrie die volledige en professionele aandacht schonk aan de markt voor exotische paddenstoelen. De exotische industrie vereist specifieke kennis en een hoge betrokkenheid. Champignonoplossingen kunnen niet eenvoudigweg geïmplementeerd worden binnen de exotische industrie en succesvol worden verwacht.

Ons doel is om de Europese manier om exotische paddenstoelen te kweken naar een hoger niveau te tillen. We hebben bewezen dit te doen door kennis te delen, maar ook door met innovatieve oplossingen te komen die de functionaliteit, het rendement en de controle verhogen.

We waarderen elke teler, klein of groot, en we zullen samen oplossingen vinden voor uw specifieke bedrijf.

Contacteer ons

Contacteer ons:

Contacteer ons:

+31 (0)77 398 39 29
© Mush Comb 2024
Created by