Disclaimer

1. De inhoud van deze website is zorgvuldig geselecteerd. De website wordt alleen informatief gebruikt. Mush Comb kan niet garanderen dat de inhoud correct, up-to-date en volledig is. Er wordt geen garantie gegeven over de bruikbaarheid van de inhoud en de werking van de website.

2. Mush Comb kan de website op elk moment wijzigen of verwijderen, met of zonder aankondiging. Mush Comb is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van verandering en / of beëindiging van de website.

3. Mush Comb is niet verantwoordelijk voor hyperlinks of andere links naar websites van derden.

4. Het downloaden van informatie of ander materiaal is op eigen risico. U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade aan uw computersysteem of gegevensverlies als downloadresultaat.

5. We behouden het auteursrecht op alle inhoud, afbeeldingen, ontwerp en software van deze website. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of content kan leiden tot een inbreuk op de eigendomsrechten. U bent zelf verantwoordelijk voor alle berichten die u vanaf deze website verzend.

6. Mush Comb behoudt zich het recht om een persoon de toegang tot de website of delen van de website te ontzeggen of te beperken.

© Mush Comb 2024
Created by