Champignon 1-armige oproldoorn

Champignon 1-armige oproldoorn
Champignon 1-armige oproldoorn
Champignon 1-armige oproldoorn
Champignon 1-armige oproldoorn


Offerte aanvraag

Vraag een offerte of meer informatie op door onderstaand formulier in te vullen

Bedrijfsnaam

De 1-arm oproldoorn wordt gebruikt voor het trekken van de netten in de bedden (vullen) of het trekken van netten uit de bedden en het lossen van de verbruikte compost (legen).

Waarom Mush Comb’s oproldoorn?

Functionaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid! Dit zijn de voornaamste redenen waarom de champignon industrie gebruik maakt van Mush Comb’s machines. De 1-arm oproldoorn en kopvuller hebben dezelfde snelheid wat zorgt voor een gelijk oppervlak.De 1-arm oproldoorn is een zelf heffende constructie, wat betekent dat u de arm op de correcte hoogte van de verschillende bedden kunt plaatsen. 

Mush Comb behandelt u als nummer 1.

Onze visie is om onze positie als meest servicevriendelijke leverancier veilig te stellen. Dit omvat het leveren van een persoonlijk, eerlijk advies op basis van uw specifieke behoeften. Daarom bieden we veel gestandaardiseerde machines, maar we kunnen ze altijd aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Gerelateerde producten.

Champignon netten worden in de stellingen geplaatst tijdens het vullen. De 1-arm oproldoorn werkt samen met een leegmaak transportband voor het leegmaken.

Een andere oproldoorn die we ontwikkeld hebben is de meer-armige oproldoorn.

Wilt u meer weten?

Vul het contactformulier aan de linkerkant in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen
© Mush Comb 2024
Created by