About - test

Mush Comb is opgericht om de klant op de eerste plaats te zetten.

Onze visie is om onze positie als meest service-vriendelijke leverancier veilig te stellen. We hebben dit actief gestimuleerd sinds het begin van de jaren 90.

Het ervaren team van Mush Comb stelt alles in het werk om onze klanten te helpen. Eerlijk advies is een van de fundamenten van ons bedrijf. We willen écht onze klanten ondersteunen en hebben daarom onze ideologie verlegd van productgericht naar klantgericht.

Met alles wat we doen, stellen we onszelf de vraag "waarom?" "Waarom denken de meeste leveranciers in producten en niet in behoeften van de klant?" We gaan in u schoenen staan ​​en komen met de beste oplossingen voor uw specifieke situatie.

Om dit te doen, leveren we een persoonlijk service. We hebben altijd contact met onze klanten, van WhatsApp tot social media tot telefonisch. Het is ook mogelijk om een video gesprek met ons te voeren, zodat klanten ons niet alleen kunnen horen, maar ons ook kunnen zien. Deze service stopt niet na een aankoop, omdat we samen met onze klanten willen groeien, nu en in de toekomst.

De kennis en informatie die we met elkaar delen, delen we ook met onze klanten. Ons verkoop-team streeft ernaar om alles te weten over onze producten en de verschillende markten. Dit is een van de manieren waarop we het best mogelijke advies kunnen bieden.

Al het bovengenoemde wordt ondersteund door de ontwikkeling van kwaliteitsproducten die veilig en gebruiksvriendelijk zijn. We verzekeren wereldwijde beschikbaarheid van reserveonderdelen, zodat onze klanten kunnen continueren met de bedrijfsvoering wanneer onverwachte problemen optreden.

We zijn altijd op zoek naar innovatie om uitstekende producten te ontwikkelen, maar ook een betere service. Wij geloven dat een eenvoudig proces onze klanten ten goede komt. Mush Comb behandelt je niet als een nummer, maar als nummer 1!

Neem contact met ons op

© Mush Comb 2024
Created by