Lopende werkzaamheden

Mogu wordt getransformeerd in een moderne champignonkwekerij. We kunnen niet wachten!

De consumenten in Israël en vele andere landen hebben de paddenstoel ontdekt als gezond voedsel en daarom neemt de vraag aanzienlijk toe. Dit was de belangrijkste motivatie voor het opstarten van een nieuwe champignonkwekerij in Israël, genaamd Mogu. In 2017 is besloten om te investeren in een moderne champignonkwekerij.

De kwekerij zal in de tweede helft van 2018 operationeel zijn. De oorspronkelijke kwekerij bestaat uit 5 cellen, wat een goede maat is om mee te beginnen. Mogu zal veel leren over de kunst van het kweken van champignons en uiteindelijk uitbreiden in de toekomst.

De compost en de dekaarde worden geïmporteerd. Compost zal in blokken aankomen en als blokken in de stellingen worden gevuld. De dekaarde wordt daarna gevuld met een afdekmachine.

Mevrouw Keren uit Mogu heeft besloten om samen te werken met Mush Comb. We helpen Mogu gedurende het hele proces met ondersteuning voor lokale vereisten, maar ook door machines, klimaatbeheersingssystemen en stellingen aan te bieden. We bieden ook installatieassistentie ter plaatse om een ​​goed opstarten te garanderen.

Terug
© Mush Comb 2019
Created by